inhimillisempi.fi

Hanna Tähkäaho

inhimillisempään menestykseen

Hanna

Osaan valjastaa inhimillisyyden voiman yhteisöjen menestyksen moottoriksi ja rakentaa järkevästi inhimillisempää työn arkea. Lähes 20 vuoden urani johto-, esimies-, ja asiantuntijatehtävissä on opettanut, että ihminen ei ole kone. Käyttövoimamme kumpuaa ajattelusta, tunteista ja kohtaamisista.
Hanna Tähkäaho
Inhimillisempi.fi perustaja
Työhyvinvointivalmentaja Hanna Tähkäaho

Hanna Tähkäaho

Olen johtamisen ammattilainen, jossa yhdistyvät rautainen strategiaosaaminen ja ihmisläheisyys. Minulla on vuosien kokemus onnistuneista muutosten läpivienneistä. Kouluttajana, valmentajana ja sparraajana ohjaan asiakkaani rennosti ja luottamuksella näkemään pintaa syvemmälle.

 

Autan organisaatiotanne:

  • tekemään esihenkilötyöstä rohkeaa, valmentavaa ja kilpailukykyistä
  • varmistamaan, että tiimissä yhteistyö sujuu ja hyvä ilmapiiri auttaa selviytymään tiukoistakin tilanteista
  • tukemaan jokaista johtamaan omaa työtään, hallitsemaan stressiä ja toimimaan luottavaisena muutosten keskellä
  • uudistamaan strategian johdon projektista yhteiseksi ja arjessa eläväksi, kaiken tekemisen punaiseksi langaksi

 

Olen on kauppatieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen valmentajakouluttaja, Mindfulness tunnetaitovalmentaja ja NLP Practitioner.
Olen opiskellut myös HR-päällikkötutkinnon, sosiologiaa ja kasvatustieteitä sekä täydennän jatkuvasti psykologian opintoja.

Yhteistyössä Jenny Paalijärvi

jennypaalijarvi.com

 

Jennyä on usein kuvattu sanoilla ”people person”. Jenny on henkilö, joka on aina lähtenyt ratkomaan asioita ihmiset edellä liiketoimintaa kuitenkaan unohtamatta. Hänellä on vuosien kokemus johtamisesta, johtoryhmätyöskenetelystä sekä erilaisista asiantuntijatehtävistä. Konsultin roolissa hän on mm. sparranut toimitusjohtajia muutosten synnyttämien kasvukipujen läpi. Projektipäällikön luonteellaan hän vie asiat aina maaliin. Jennystä sanottua:

”She has capabilities to understand the business environment holistically. She is able to think and act on a strategic level and at the same time she knows how to translate strategy to actions and concrete results. She was a great team player and much liked in our work community. As She is a people person, She is able to get things done with a positive atmosphere.”

Koulutukseltaan Jenny on VTM ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Lisäksi hän on kouluttautunut luontoliikunnan ohjaajaksi (sillä miksi ei).

Elina Rehmonen

Yhteistyössä HouseOfTherapy

Varmistamme työyhteisöjen hyvinvoinnin ja työyhteisövalmennusten tuloksellisuuden tarvittaessa täydentämällä palvelupakettia HouseOfTherapyn palveluilla.

HouseOfTherapy tarjoaa työkykyä palauttavaa hoitoa ja ratkaisuja psykoterapian ja muiden tieteelliseen näyttöön perustuvien, muutosta edistävien menetelmien keinoin. Yhteistyökumppanimme tuottaa turvallisia yksityisen terveydenhuollon palveluja Valviran luvanhaltijana.

HouseOfTherapyn toimitusjohtaja Elina Rehmonen on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri, psykoterapeutti (YET), organisaatiokonsultti ja sairaanhoitaja. Tiimi koostuu vahvan kokemuksen omaavista terveydenhuollon ammattilaisista.

Ota yhteyttä, kun kaipaat helposti lähestyttävää ja käytännönläheistä valmentajaa, jonka palvelut eivät jää liiketoiminnasta irrallisiksi vaan nivoutuvat osaksi strategiaa!

"Kun tärkein voimavaramme on inhimillisyys."