inhimillisempi.fi

Kokenut tiimimme tukee teitä

inhimillisempään menestykseen

Meistä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

”Istuin jälleen kerran lentoyhtiön loungessa aamukahvin äärellä. Katseeni vaelsi kanssamatkustajissa, jotka näennäisen tehokkaasti starttasivat uutta työviikkoa läppäreidensä takana. Oivallus oli yhtäkkiä hyvin kirkas: Me voimavarojemme äärirajoilla olevat suorittajat voisimme paremmin, tekisimme parempaa tulosta ja inspiroisimme työyhteisöjämme uuteen tehokkaammin, jos hyväksyisimme oman inhimillisyytemme ja hyödyntäisimme sitä polttoaineena emmekä suhtautuisi siihen rasitteena.”
Hanna Tähkäaho
Inhimillisempi.fi perustaja

Tutustu meihin

Tukenasi:

Työhyvinvointivalmentaja Hanna Tähkäaho

Hanna Tähkäaho

Hanna on johtamisen ammattilainen, jossa yhdistyvät rautainen strategiaosaaminen ja ihmisläheisyys. Hänellä on vuosien kokemus onnistuneista muutosten läpivienneistä. Kouluttajana, valmentajana ja sparraajana Hanna ohjaa asiakkaansa rennosti ja luottamuksella näkemään pintaa syvemmälle. ”Intohimonani on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen!”
Hannan 20 vuoden kokemus asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotehtävistä varmistaa sen, että tekeminen on aina käytännönläheisesti kiinni arjessa ja sen haasteiden ratkaisemisessa, on kyseessä sitten strategiaprosessien uudistaminen tai työhyvinvointikoulutus.
Hanna on kauppatieteiden maisteri, LCF Life Coach®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja ja NLP Practitioner. Hanna on opiskellut myös HR-päällikkötutkinnon, sosiologiaa ja kasvatustieteitä sekä täydentää jatkuvasti psykologian opintojaan.

Yhteistyössä Jenny Paalijärvi

jennypaalijarvi.com

 

Jennyä on usein kuvattu sanoilla ”people person”. Jenny on henkilö, joka on aina lähtenyt ratkomaan asioita ihmiset edellä liiketoimintaa kuitenkaan unohtamatta. Hänellä on vuosien kokemus johtamisesta, johtoryhmätyöskenetelystä sekä erilaisista asiantuntijatehtävistä. Konsultin roolissa hän on mm. sparranut toimitusjohtajia muutosten synnyttämien kasvukipujen läpi. Projektipäällikön luonteellaan hän vie asiat aina maaliin. Jennystä sanottua:

”She has capabilities to understand the business environment holistically. She is able to think and act on a strategic level and at the same time she knows how to translate strategy to actions and concrete results. She was a great team player and much liked in our work community. As She is a people person, She is able to get things done with a positive atmosphere.”

Koulutukseltaan Jenny on VTM ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Lisäksi hän on kouluttautunut luontoliikunnan ohjaajaksi (sillä miksi ei).

Elina Rehmonen

Yhteistyössä HouseOfTherapy

Varmistamme työyhteisöjen hyvinvoinnin ja työyhteisövalmennusten tuloksellisuuden tarvittaessa täydentämällä palvelupakettia HouseOfTherapyn palveluilla.

HouseOfTherapy tarjoaa työkykyä palauttavaa hoitoa ja ratkaisuja psykoterapian ja muiden tieteelliseen näyttöön perustuvien, muutosta edistävien menetelmien keinoin. Yhteistyökumppanimme tuottaa turvallisia yksityisen terveydenhuollon palveluja Valviran luvanhaltijana.

HouseOfTherapyn toimitusjohtaja Elina Rehmonen on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri, psykoterapeutti (YET), organisaatiokonsultti ja sairaanhoitaja. Tiimi koostuu vahvan kokemuksen omaavista terveydenhuollon ammattilaisista.

Hyödynnämme lisäksi kumppaniverkostoamme, jotta teidän organisaationne saa aina parhaan mahdollisen tuen.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan teille yhdessä inhimillisyydestä menestystekijä!

"Kun tärkein voimavaramme on inhimillisyys."